T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / SÖKE - Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu

Bir Çocuk Ve Bir Köpeğin Dokunaklı Ve Gerçek Hikayesi

3 yaşında evlatlık bir çocuk olan Buddy ile en iyi arkadaşı sevimli labradoodle cinsi köpek Reagan, bir koruyucu aile organizayonuna destek olmak amacıyla özel bir kitap çıkarıyor! Dünya tatlısı ikili, ister banyo yapmak ister havuz kenarında içeceklerin tadını çıkarmak, şekerleme yapmak ya da salıncakta sallanmak olsun neredeyse her şeyi beraber yapıyor. "Küçük Buddy ile Reagen'ın dokunaklı ve gerçek hikayesi mutlaka anlatılmalıydı. Tüm bu sevimliliği kendimize saklayamazdık" diyor Buddy'nin koruyucu ailesi Swiridoff'lar.

"Bu kitapta, ilk kez tanıştıkları zamandan bugüne kadar yani yaklaşık iki yıllık bir ilişkiyi anlatan daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları yer alıyor. Onların hikayesi, güçlü bir bağın ve tatlı bir arkadaşlığın hikayesi ve birkaç sürprizi de içinde barındırıyor."

Reagen, ilk iki evlatlık çocuğunu geri vermek zorunda kalmanın acısıyla baş etmeye çalışırken Buddy'nin koruyucu ailesine destek olması için 8 haftalık bir yavruyken sahiplenilmiş. Buddy ise 11 aylık bir bebekken evlat edinilmiş ve o günden beri Reagen'ın sevgisiyle sarılıp sarmalanmış adeta. "Reagan'ın çocuklarla ve diğer köpeklerle arası çok iyi. Henüz sevmediği bir başka köpekle ya da insanla tanışmadı... Reagan'ı sahiplenmek aldığımız en iyi kararlardan biriydi. Bizim hayatımıza ve başka insanların hayatına o kadar çok neşe getirdi ki.."

Evlatlık çocuk Buddy ile arkadaşı sevimli Reagan, Instagram'ı çoktan sallamışlardı.

1

Ve şimdi bir koruyucu aile organizasyonuna destek amacıyla kitap çıkarıyorlar!

2

"Küçük Buddy ile Reagen'ın dokunaklı ve gerçek hikayesi mutlaka anlatılmalıydı."

3

"Tüm bu sevimliliği kendimize saklayamazdık"

4

Dünya tatlısı ikili her şeyi birlikte yapıyor ve genellikle aynı kıyafetleri giyiyorlar!

5

"Kitapta, ilk kez tanıştıkları zamandan bugüne kadar yani yaklaşık iki yıllık bir ilişkiyi anlatan daha önce hiç görülmemiş fotoğrafları yer alıyor."

6

"Onların hikayesi, güçlü bir bağın ve tatlı bir arkadaşlığın hikayesi ve birkaç sürprizi de içinde barındırıyor."

97810

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2020 - Güncelleme: 08.05.2023 10:58 - Görüntülenme: 675
  Beğen | 2  kişi beğendi