Etiket Sonuçları: 24kasım

Okul müdürü Eyüp KÜÇÜK  ve  Müdür Yardımcısı Dursun KARATAŞ başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarız.

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda çoşkuyla kutlandı.  Görsel Sanatlar öğretmeni  Dilek SERİN  ve Türkçe öğretmeni Çağın GENÇ beraberinde hazırlanan programda 6.sınıf öğrencileri tarafından şiir dinletisi ve koro gösterimi yapıldı.  Emeği geçen öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

24 Kasım  Öğretmenler günü adına yapılan ortaokullar arası kompozisyon  yarışmasında 8. sınıf öğrencimiz Çınnaz GÜDÜCÜ ilçe 3.sü olmuştur.  Söke Öğretmen evinde yapılan törende ödülü Sayın Kaymakamımız Tahsin KURTBEYOĞLU' dan almıştır.  Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.