Etiket Sonuçları: Covid19

Şbt

Sağlık Bakanlığı, E-Nabız kişisel sağlık sistemi üzerinden öğretmenlere Covid-19 aşı randevu ekranını açtı.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği için tedbirlerimizle hazırız.

Okullarda Covid-19 şüphesi durumunda, Sağlık Bakanlığının Bilimsel Danışma Kurulu çalışmasıyla hazırladığı rehberde belirtilen tüm adımlar güvenle uygulanıyor.

Okullarda Covid-19 vakası durumunda, Sağlık Bakanlığının Bilimsel Danışma Kurulu çalışmasıyla hazırladığı rehberdeki yol haritası adım adım takip edilecek.

Değerli Veliler,

Rehberlik Öğretmenimiz Faruk ÖNTAŞ 14 Ekim Çarşamba günü okulumuzda " Covid-19 " ile ilgili okulda ve evde neler yapılacağı hakkında bilgilendirme yapacaktır.

Katılmanızı önemle rica ederiz.

- 5. Sınıfların velileri ( 09:00 - 09:45 )

- 6. Sınıfların velileri ( 10:00 - 10:45 )

- 7. Sınıfların velileri ( 11:00 - 11:45 )

- 8. Sınıfların velileri ( 12:00 - 12:45 )

Covid-19 salgınından dolayı bir süredir örgün eğitimden uzaklaştığımız zamanlarda uzaktan eğitimle devam edilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre örgün eğitime geçişler okulumuzda 12 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren başlanacaktır.