Etiket Sonuçları: Online

11-15 ocak 2021 tarihleri arasında Sınıf Rehber öğretmenlerimiz tarafından online veli toplantıları yapılmıştır. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Aydın geneli 4006-TÜBİTAK 9'uncu Bilim Fuarları Destekleme programı kapsamında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü TÜBİTAK İl Ar-Ge temsilcisi Hasan Basri ÖZCAN başkanlığında 1 Aralık 2020 Salı günü saat 10:30'da Zoom programı üzerinden yapıldı.Okulumuzun proje yürütücüsü olarak Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER katılmıştır.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvurular 23 Kasım 2020 tarihinde başlayacak ve 22 Ocak 2021 saat 17.30'a kadar devam edecektir.

• 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Çağrı Metni için tıklayınız.
  • Bilim Fuarında görev alacak öğrenci velilerinden alınması gereken muvafakatname örneği için tıklayınız.
  • 4006 Bilim Fuarları Kılavuzu  için tıklayınız.
  • 4006 Programı bilgilendirme sunumu için tıklayınız.

May

Uzaktan eğitim yapıldığı bu dönemde öğrencilerimize karşı verimi daha çok artırmak amacıyla her hafta düzenlenen öğretmenler arası online toplantı 14 mayıs 2020 perşembe günü saat 15:30 te yapıldı. Okul Müdürü Sayın Eyüp KÜÇÜK başkanlığında Müdür Yardımcısı Sayın Dursun KARATAŞ ve tüm öğretmenlerimiz katılımıyla gerçekleşti. Gündem maddeleri tek tek görüşüldü.

Bu dönem de görülen sıkıntılara çözümler bulundu.

May

Salgın dolasıyla uzaktan eğitimin devam edildiği bu dönemde okul müdürümüz Sayın Eyüp KÜÇÜK ve Müdür Yardımcımız Sayın Dursun KARATAŞ başkanlığında 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat 15:00'da Zoom üzerinden online toplantı yapılmıştır.

Bu toplantı ana başlık olarak Uzaktan eğitimin yapıldığı EBA, EBA TV ve 8.sınıfların gireceği LGS konuları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Gündem maddeleri tek tek görüşülüp karara bağlanmıştır. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Aydın ilimizin 8.sınıf öğrencileri için düzenlenen Online LGS , 1-3 Mayıs arasında www.aydinbilisimakademi.com adresinde yapılacaktır. Tüm 8.sınıf öğrencilerin katılımını bekliyoruz. Öğrencilerin nasıl kayıt olacağı aşağıda belirtilmiştir.