Etiket Sonuçları: Söke

Şbt

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu olarak 21 Şubat 2024 tarihinde Söke Anadolu Lisesinde yapılan "Söke Akıllı ve Zeka Oyunları" turnuvasına katılım sağladık. Yapılan turnuvaya,

5/B sınıfından

Gülbahar POLAT - Pentago kategorisinde

Miray TAŞDEMİR - Reversi kategorisinde

Rüzgar TİMUR - Küre kategorisinde

6/A sınıfından;

Deniz KARAMAN - Mangala kategorisinde

Esma OZAN - Kulami kategorisinde katılım sağlamışlardır. Katılan öğrencilerimizi tebrik eder ve Okul müdür yardımcısı Murat ÖNGÜL ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER'e destekleri için teşekkür ediyoruz.

Haz

Söke Kaymakamlığı himayesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan "Söke Okuyor Projesi" kitap okuma yarışması ödül töreni Söke Anadolu Lisesi'nde yapıldı.

Kuşadası Kaymakamı Söke Kaymakam Vekili Sayın Sadettin YÜCEL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin YAPICI, kurum müdürleri ve oda başkanlarının katıldığı programda okulumuz 6/B öğrencilerinden Sıla KANDEMİR ortaokul kategorisinde ilçe 3. olmuştur

Türkçe öğretmenimiz Gülay CABA ve öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz 8/A öğrencilerinden Mahmut KARAMAN'ında  oyuncusu olduğu U14 liginde bulunan Söke Gençlerbirliği Spor Kulübü namağlup şampiyon olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmıştır. Denizli yolculuğu öncesinde Sayın Kaymakamımız Ümit Hüseyin GÜNEY'e ziyarette bulundular. Sayın Kaymakamımız gençleri motive ederek, çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Söke Satranç İlçe Temsilciliğinin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası 14-15 Nisan 2022 günlerinde Sazlı Mahallesi Kültür Salonu'nda yapıldı.

Öğrencilerimizin de yoğun olarak katılım sağladığı turnuvada 6/A sınıfı öğrencilerimizden Edanur DURSUN ile 7/A sınıfı öğrencilerimizden Mahmut KARAMAN madalya almaya hak kazandı. Ögrencilerimize madalyaları ve başarı belgeleri Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim YERLİ tarafından verildi.

Organizasyona teşrif ederek desteklerini sunan Söke Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY'e , Aydın Milletvekilimiz Sayın Metin YAVUZ'a , Söke Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Veli Devrim YERLİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin YAPICI'ya, organizasyonu düzenleyen Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ve  satranç sporunun ilçemizde giderek ivme kazanmasını sağlayan İlçe Satranç Temsilcilileri Sayın Levent YILDIZ'a ve Sayın Hülya YILDIZ'a çok teşekkür ederiz.

Ayrıca organizasyona katılım sağlayan tüm ögrencilerimize, velilerimize ve bu turnuvanın yapılmasında emeği geçen herkese cok teşekkür ederiz

Şbt

"9 Şubat ATATÜRK'ün Söke'ye gelişinin 96.yıl dönümü kutlu olsun "

Söke belediyesi, öğrenciler için yarıyıl tatilinde ücretsiz kurslar verecektir.Takvim paylaşılmıştır. Tüm öğrencilerimizin dikkatine !!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol ile ülke genelinde sinemada film izleme imkânı bulamayan öğrencilere ücretsiz film gösterimi yapılması amacıyla "1 Milyon Öğrenci Sinema ile Buluşuyor" projesi başlatıldı. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz  patlamış mısır eşliğinde keyifli bir film izlediler.