Etiket Sonuçları: aile

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem Okul aile birliği toplantısı Sazlıköy hilmi Fırat ortaokulu müdürü Bircan ÇOBAN başkanlığında 20/12/2023 tarihinde saat 12:00 de 7/B sınıfında gerçekleştirilmiştir.

2022-2023 Okul Aile Birliği tahmini bütçe

SAZLIKÖY HİLMİ FIRAT ORTAOKULU

2022/2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

Sinan KILIÇARSLAN........................BAŞKAN

Ersin SEÇEN...........................BAŞKAN YARDIMCISI

Necla KARAMAN.................................MUHASİP ÜYE

Nurgül ÖZYER........................SEKRETER

Mustafa KURUMEŞE.......................ÜYE

Okul müdürümüz Sayın Bircan ÇOBAN tarafından velilerimize yönelik "Aile Okul Eğitimi" kursu devam etmektedir.

Okul Aile Birliği başkanlığında, Sazlıköy Hilmi Fırat öğretmenleri, Okul aile birliği üyeleri ve SÖKEM SÜT Fabrikasının desteğiyle 9 Aralık 2022 Cuma günü okulumuzda " Tavuk,pilav, ayran kermesi" düzenlenmiştir. Emeği geçen, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı ve başkan seçimi 27 ekim Perşembe günü saat 15:30'da 5/B sınıfında yapılmıştır. Katılan tüm velierimize teşekkür ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu müdürlüğü okul aile birliği genel kurulu toplantısı 27 Ekim 2022 Perşembe günü okulumuz 5/B sınıfında saat 15:30'da yapılacaktır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Okul Aile Birliği ve Veli toplantısı 04/11/2020 Çarşamba günü saat 14:00 'da okulumuzda gerçekleşmiştir. Katılan tüm velilere teşekkür ederiz.

Sayın Velilerimiz, 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 15.00'te okulumuzda Okul Aile Birligi ve Veli Toplantısı yapılacaktır. Sosyal mesafe kurallarına uyarak ve maske takarak toplantıya katılmanız önemle rica olunur.

2019-2020 Eğitim öğretim 1.döneminde  öğretmenlerimiz, velilerimiz ve okul aile birliğimizin iş birliğince  "Kermes Etkinliği " düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

7.sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

6/B sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

5/A sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Okul müdürü  Eyüp KÜÇÜK,  Müdür yardımcısı Dursun KARATAŞ,  Okul aile birliği başkanı Sevda ÖZDEMİR,  Okul aile birliği başkan yardımcısı Güzel ERZURUM ve Üyemiz Ayşe ÖZDEMİR'in katılımıyla 28 Kasım 2019 tarihinde okul aile birliği genel toplantısı yapılmıştır.  Okulumuz tarafından yapılabilecek etkinlikler görüşülmüştür.

Bu yıl ilk kez 18-22 Kasım tarihleri arasında yapılacak 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk ara tatilinde, öğrencilere yönelik etkinlik önerilerinin yer aldığı "aratatil.meb.gov.tr" sitesi kullanıma açıldı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 25.10.2019 tarihinde saat 15.45'te okulumuzda aşağıdaki gündem maddeleriyle yapılmıştır.