Etiket Sonuçları: alt

Üst bilgi, Alt bilgi ve Sayfa numarası ekleme :

1-Tek başına bir görevi yoktur.
2-Birlikte kullanıldığı tuşun 3. yani alt görevini yerine getirir.

1-Tek başına bir görevi yoktur.Başka tuşlarla birlikte kullanıldığında kısayol görevlerini yerine getirir.

Örneğin Alt ile F4 tuşuna birlikte bastığımızda bulunduğumuz pencereyi kapatır.

2-Bulunduğumuz pencerenin menüsünü görünür hale getirir.

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ;

Evde kalmak hayattan kopmak değildir. Lütfen evde kalın ve bu süreyi yazarak, okuyarak, düşünerek, ailenize sarılarak, üreterek geçirin.

Her birinizin varlığı çok kıymetli. Daha uzun süre bir arada olmak için evde kalın.  ..

Okulumuzun Görsel sanatlar sınıfına akıllı tahta için yaptığımızın başvuru sonucunda sınıfımıza akıllı tahta alt yapısı oluşturulmuştur.

10 Kasım ATATÜRK'ü anma programından sonra okulumuzun öğretmen kadrosuyla beraber kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir. Tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 25.10.2019 tarihinde saat 15.45'te okulumuzda aşağıdaki gündem maddeleriyle yapılmıştır.

Okulumuzun Matematik öğretmenlerinden Feslihan ALTINDAŞ 8.sınıf öğrencileriyle morel depolamak ve üniteyi bitirmelerinde dolayı okulumuzun karşısında bulunan parkta hep birlikte kahvaltı yapılmıştır.