Etiket Sonuçları: anadolu

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "8. sınıflara Mesleki Eğitim" tanıtımı kapsamında okulumuz Sökede bulunan ;

Fatma Tüzzehra Orhun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Söke Şehit Emre Acar Cumhuriyet Anadolu liseleri tanıtım gezisi yapmıştır.

Bizleri en güzel şekilde ağırlayan okul idarecilerine , rehber öğretmenlerine, 8/A Sınıf öğretmeni Hüseyin TOPAÇ'a , 8/B sınıf öğretmeni Deniz BOZBEY' ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER' e teşekkür ederiz.

Şbt

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu olarak 21 Şubat 2024 tarihinde Söke Anadolu Lisesinde yapılan "Söke Akıllı ve Zeka Oyunları" turnuvasına katılım sağladık. Yapılan turnuvaya,

5/B sınıfından

Gülbahar POLAT - Pentago kategorisinde

Miray TAŞDEMİR - Reversi kategorisinde

Rüzgar TİMUR - Küre kategorisinde

6/A sınıfından;

Deniz KARAMAN - Mangala kategorisinde

Esma OZAN - Kulami kategorisinde katılım sağlamışlardır. Katılan öğrencilerimizi tebrik eder ve Okul müdür yardımcısı Murat ÖNGÜL ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER'e destekleri için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bu yıl, Amasya, Ardahan, Artvin, Bayburt, Bolu, Burdur ve Çanakkale'nin de aralarında bulunduğu 21 ilde en az bir Anadolu lisesi sınavla öğrenci alan okullar kapsamına alınacak.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve Anadolu Üniversitesi'nin desteği ile yürütülen Özel Eğitim Öğretmenleri İçin Otizm Spektrum Bozukluğu Mesleki Gelişim Programı kamuoyuna tanıtıldı.

Anadolu Ajansı iş birliğinde yürütülecek "Türkiye'nin Yıldızları" projesi kapsamında spor, sanat ve teknoloji alanlarında önemli başarılara imza atan gençlerin yaşam hikayeleri, olumlu rol model oluşturması amacıyla öğrencilere ulaştırılacak.