Etiket Sonuçları: basvuru

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı

8. sınıf öğrencilerinden sonra 7. sınıf öğrencileri de ücretsiz verilen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamına alındı.

Öğretmen başvurusu : 09-11 Ekim 2021

Öğrenci başvuruların alınması :12-15 Ekim 2021

Kursların başlaması : 16 Ekim 2021

Ağu

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU BAŞVURULARI 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞLAMIŞ OLUP LİNK ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİRLER.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaz dönemine yönelik olarak ''Telafide Ben De Varım'' programı uygulanacak. Program 5 Temmuz'da başlayacak.

Öğrenciler ve öğretmenler isteğe bağlı olarak katılım gösterecek.

Kadrolu/sözleşmeli öğretmenlerden yeterli katılım olmazsa ücretli öğretmenlere de görev verilebilecek.

Öğrenciler istediği ilde, öğretmenler ise görev yaptıkları illerde katılım sağlayabilecekler.

Aydın geneli 4006-TÜBİTAK 9'uncu Bilim Fuarları Destekleme programı kapsamında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü TÜBİTAK İl Ar-Ge temsilcisi Hasan Basri ÖZCAN başkanlığında 1 Aralık 2020 Salı günü saat 10:30'da Zoom programı üzerinden yapıldı.Okulumuzun proje yürütücüsü olarak Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER katılmıştır.

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvurular 23 Kasım 2020 tarihinde başlayacak ve 22 Ocak 2021 saat 17.30'a kadar devam edecektir.

• 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Çağrı Metni için tıklayınız.
  • Bilim Fuarında görev alacak öğrenci velilerinden alınması gereken muvafakatname örneği için tıklayınız.
  • 4006 Bilim Fuarları Kılavuzu  için tıklayınız.
  • 4006 Programı bilgilendirme sunumu için tıklayınız.

ÖSYM 2020 Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim)  görevini öğretmenlerin tercihine açtı. Yapılacak olan 2020 Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim) sınavından görev almak isteyen öğretmenler GİS sistemi üzeriden görev talebinde bulunabilirler..

22 Kasım 2020 tarihinde yapılacak olan sınavda görev almak isteyen öğretmenler 26 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında gis sistemi üzeriden görev talebinde bulunabilirler..

Takvim İçin Tıklayınız

Sağılıklı gelecek yeteneğinle şekillenecek;

Yeteneğini göster,

Kendi şehrinde birinci ol,

Türkiye finalinde yarış,

Büyük ödülü kazan !

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına okulumuz olarak 19 adet proje ile başvuru yapılmıştır.

Beyaz Bayrak uygulaması Millî Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla, 03/08/2006 tarihinde, Bakanlığımız ile Sağlık Bakanlığı arasında "Beyaz Bayrak İşbirliği protokolü" imzalanmasıyla faaliyete geçmiştir.