Etiket Sonuçları: bağımlılık

Şbt

TBM Bağımlılık ile mücadele öğretmen ve öğrenci seminerleri okulumuzda yeşilay kulübü öğretmenimiz Feslihan ALTINDAŞ ve Müdür yardımcısı Dursun KARATAŞ tarafından gerçekleştirildi.

Aşağıdaki bağımlılıkla ile ilgili linklerden gerekli eğitimleri inceleyebilirsiniz.

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI

TÜTÜN BAĞIMLILIĞI

SAĞLIKLI YAŞAM EĞİTİMİ

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) modülü oluşturulmuştur. TBM Yeşilay tarafından geliştirilen teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tamamını bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını arttırmayı amaçlayan bir birincil önleme programıdır. Bu kapsamda 25 Ekim 2023 Salı günü öğrencilerimize yönelik teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam hakkında videolar gösterilmiş sınıf panolarına ilgili afişler asılmıştır.

Türkiye  Bağımlılıkla  Mücadele  kapsamında  okulumuzun  Rehberlik  öğretmeni  Faruk ÖNTAŞ  bilgilendirme çalışmalarına başlaşmıştır. Çalışmalarla ilgili broşürler okulumuzun panosuna asılmıştır.