Etiket Sonuçları: beceri

Millî Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde hayata geçirilen "Tasarım Beceri Atölyeleri" çalışmalarına ışık tutacak "Tasarım Beceri Atölyesi: Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve Öğrenciler İçin Rehber" yayımlandı. TBA Rehber'e "tba.meb.gov.tr" adresi üzerinden erişilebiliyor.

Şbt

Zihinsel becerileri geliştirmek için hazırlanan "GriCeviz" mobil uygulaması 1 milyon öğretmenimizin kullanımına açılacak.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, OECD ve Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı'nın (PISA) Eğitim Direktörü Andreas Schleicher ile birlikte "21. Yüzyıl Becerileri ve Tasarım Beceri Atölyeleri Konferansı"na katıldı.

Çocuklar bazı şeyleri en iyi evde öğrenir. Bu yaşam becerileri çocuklarınızın hayatta karşılaşacakları pek çok zor durumla başa çıkabilmesini ve dayanmasını sağlayacaktır.

Okulumuzun Görsel Sanatlar öğretmeni Dilek SERİN tarafından ders tanıtımı yapılmıştır.