Etiket Sonuçları: beden

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası voleybol "Yıldız Erkekler" kategorisinde 02/01/2024 tarihinde Aydın Efeler Atatürk spor salonunda oynanan final maçında , Aydın Karpuzlu İmam ortaokuluna yenilerek Aydın 2. olmuştur.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası "Yıldız Erkekler" kategorisinde 21/12/2023 tarihinde Söke spor salonunda oynanan ikinci grup maçında , Aydın Rehber Koleji ortaokulunu 3-1 yenmiştir. Böylelikle A grubunu lider tamamlamıştır.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası "Yıldız Erkekler" kategorisinde 05/12/2023 tarihinde Söke spor salonunda oynanan grup maçında , Mursallı Sabahat Oğuz ortaokulunu 3-0 yenmiştir.

May

Okullumuzun önceki yıllarda mezun olan değerli öğrencilerimiz okulumuzu ziyaret ederek, şuan ki öğrencilerimize motivasyon kaynağı olmuışlardır. Mezun öğrenciler ile mevcut öğrenciler arasında voleybol maçı düzenlenmiştir. Katkılarından dolayı Beden Eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ'a ve mezun öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni Hüseyin TOPAÇ ders tanıtımı yapıldı.