Etiket Sonuçları: belge

Okulumuz müdürü Bircan ÇOBAN ; İngilizce öğretmeni  Deniz BOZBEY, Müzik öğretmeni Işıl BAŞAR ve Bilişim Tekolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER'e "Üstün Başarı Belgesi" ile taltif edilmişlerdir. Kendilerine verdikleri emekleri için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

May

Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından 8. Sınıf Öğrencilerinin LGS Giriş Belgeleri Yayımlandı.

Dil ayarları değiştirme :

Kenarlıklar ve Gölgelendirme yapma :

Sayfa rengi değiştirme :

Sayfa kenar boşlukları ekleme :

Tablo ve Simge eklemek :

Word Art ve Metin Kutusu eklemek :

Otomatik Şekil ve Smart Art eklemek :

Dosyadan Resim Eklemek

Kapak Sayfası Eklemek

Yazmış olduğumuz bir metin üzerinde metni seçme, metni taşıma ve kopyalama işlemi yapabilmek için öncelikle seçilmiş olması gerekir. Şimdi bir metni seçme, taşıma ve kopyalama işlemlerinin nasıl yapıldığına bakalım.
Seçme işlemi fare veya klavye kullanarak
aşağıdaki yollardan biri ile yapılabilir:

İmleci seçmek istediğimiz metnin başlangıç noktasına getirerek farenin sol tuşuna bir kez basarız. Elimizi farenin sol tuşundan kaldırmadan seçmek istediğimiz metin boyunca sürükledikten sonra tuşu bırakırız.

Kelime işlemci programında yeni bir belge açtığınız zaman yazı yazma işlemine hemen başlayabilirsiniz. İmlecin bulunduğu yer, yazım yapılacak yerin neresi olduğunu gösterir. İmleç belgenin ilk satırında yer alır ve yazma işlemi sırasında bize rehberlik eder. Yeni boş bir belgede imleci, yazarak, enter tuşuna basarak, boşluk tuşuna basarak veya tab tuşuna basarak ileriye ve aşağıya doğru hareket ettirebiliriz. Sadece bir veya birkaç harfi büyük yazmak veya sadece bir veya birkaç harfi küçük yazmak için Shift, sürekli büyük harfle yazmak için Caps Lock tuşunu kullanırız.

Klavyedeki rakamların üzerindeki ikinci karakterleri yazmak için Shift, tuşun sağ altındaki üçüncü karakterleri yazabilmek içinse Alt tuşunu kullanacağız.

Okulumuzun Beden eğitimi öğretmeni Hüseyin TOPAÇ önderliğinde, Yıldız erkekler voleybol turnuvasında Aydın 1. olan öğrencilerimize kupaşarı ve başarı belgeleri verildi. Öğretmeni ve öğrencilerimizi kutluyoruz.