Etiket Sonuçları: bilim

Okulumuzun Fen Bilimleri Öğretmeni Dursun KARATAŞ, 8. sınıf öğrenciyle "Periyodik Cetvel" etkinliği gerçekleştirdi.

Okulumuzun Fen Bilimleri öğretmeninden Çisem SENÇERMAN ile 7/b sınıfı öğrencileri " Hücrenin kısımları " etkinliği gerçekleştirmişlerdir.

Fen bilgisi öğretmenimiz Dursun KARATAŞ, 8. sınıf öğrencileriyle beraber "Cinsiyet belirleme çaprazlaması" etkinliği gerçekleştirmiştir.

8.Sınıflar için Fen Bilimleri çıkmış sorular:

1 Ekim 2020 tarihinde bilim kurulu tarafından Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi Yayımlandı...

4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına okulumuz olarak 19 adet proje ile başvuru yapılmıştır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane Külliyesi'ni ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tıp fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Okulumuzun Fen Bilgisi Öğretmenlerinden Çisem SENÇERMAN'ın öğrencileriyle beraber Seçmeli Bilim Uygulamaları dersi etkinliği yapılmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Aydın´da düzenlenen Tübitak 4007 Bilim şenliğine katıldık. Hem eğlenerek keşfettik, hem de ufkumuz genişledi.