Etiket Sonuçları: bul

Giriş sekmesinden Düzenleme grubu altında yer alan düğmesine tıklamamız veya klavyeden Ctrl+F(Find) tuşlarına basmamız gerekir. Bu düğmeye tıkladığımız zaman karşımıza  Bul ve Değiştir penceresi gelecektir.

Çocukların gelişim sürecinde etkin rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bültenin Mart sayısı yayımlandı.

Bakanlığımız tarafından yayımlanan 2023 Eğitim vizyonunda yer alan Eğitim kalitesininin artırılması için ölçme ve değerlendirme yöntemlerinini etkinleştirilmesi hedefi doğrultusunda ilimiz genelinde akademik başarının ölçülmesinde kullanılan ölçütlerin ve değerlendirme biçimlerinin çeşitlendirmesine katkı sağlamak amacıyla 8 ocak 2020 çarşamba günü ilimiz genelindeki 5,6,7 ve 8. sınıflarına hazır bulunuşluk sınavını yapılmıştır.

Okul Müdürümüz Eyüp KÜÇÜK ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hasan ÜLKER 12/12/2019 saat 10:30'da Söke Hilmi Fırat Anadolu lisesinde "Tarımda Bulanık Mantık ve Yapay Zeka" konulu söyleyişe katılmıştır.

Çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri, pratik bilgilerle aktif şekilde desteklemek amacıyla "BİZDEN" adlı aylık bülten hazırlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol ile ülke genelinde sinemada film izleme imkânı bulamayan öğrencilere ücretsiz film gösterimi yapılması amacıyla "1 Milyon Öğrenci Sinema ile Buluşuyor" projesi başlatıldı. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz  patlamış mısır eşliğinde keyifli bir film izlediler.