Etiket Sonuçları: ekle

Sayfa rengi değiştirme :

Filigran ekleme :

Üst bilgi, Alt bilgi ve Sayfa numarası ekleme :

Tablo ve Simge eklemek :

Word Art ve Metin Kutusu eklemek :

Otomatik Şekil ve Smart Art eklemek :

Dosyadan Resim Eklemek

Kapak Sayfası Eklemek

MEB, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında önemli değişiklikler yaptı. Yönerge değişikliğinde öne çıkanlar şu şekilde:

8.sınıfları Destekleme ve Yetiştirme Kurs programı aşağıdaki gibidir.

Pazartesi - Salı - Perşembe - Cuma - Cumartesi

Saat 13:30 -14:40 arası

8.sınıf öğrencilerin katılımasını rica ederiz

Şbt

5, 6 ve 7'nci sınıf seviyelerinde Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden 1500 sorudan oluşan ikinci destek paketi internetten paylaşıldı. Birinci dönem erişime açılan 1140 soruluk kaynak ile birlikte tüm ünitelerden toplam 2 bin 640 sorudan oluşan paket öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulmuş oldu.

Beden eğitim öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ önderliğinde okulumuzun voleybol takımımız 10 Ocak Cuma günü saat 11.30'da Aydın Atatürk Spor Salonu'nda Buharkent Zafer Ortaokulu ile çıktığı şampiyonluk maçını 3-0 kazanarak AYDIN İLİ ŞAMPİYONU olmuştur. Bölge şampiyonasında Aydın ilimizi temsil edecektir. Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz tebrik ederiz.

Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni Hüseyin TOPAÇ önderliğin Aydın Yıldız Erkekler voleybol şampiyonasında dörtlü final maçlarında okulumuzu Ö.Murat Yıldırım ortaokul voleybol takımını 3-0 yenerken bir üst tura çıkmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Okulumuzun Destekleme ve Yetiştirme kurslar tüm derslerde tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizin çalışmalarındaki gayretten dolayı kutlarız.