Etiket Sonuçları: geri

Giriş sekmesinden Düzenleme grubu altında yer alan düğmesine tıklamamız veya klavyeden Ctrl+F(Find) tuşlarına basmamız gerekir. Bu düğmeye tıkladığımız zaman karşımıza  Bul ve Değiştir penceresi gelecektir.

Millî Eğitim Bakanlığı, öğrenci başarısını artıran en etkili ve en kolay yöntem olan "geri bildirim"e ilişkin öğretmenlere özel bir el kitabı hazırladı. El kitabında, "geri bildirimin önemi", "geri bildirim verirken nelere dikkat edilmesi gerektiği" gibi akla gelebilecek her türlü soruya bilimsel araştırmalar ışığında, örneklerle yanıt veriliyo

Okulumuzun Fen bilgisi öğretmenlerinden Çisem SENÇERMAN, 7/A sınıfıyla birlikte geri dönüşüme dikkat çekmek adına sınıfta geri dönüş kutusu oluışturulmuştur.