Etiket Sonuçları: gezi

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "8. sınıflara Mesleki Eğitim" tanıtımı kapsamında okulumuz Sökede bulunan ;

Fatma Tüzzehra Orhun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,

Söke Şehit Emre Acar Cumhuriyet Anadolu liseleri tanıtım gezisi yapmıştır.

Bizleri en güzel şekilde ağırlayan okul idarecilerine , rehber öğretmenlerine, 8/A Sınıf öğretmeni Hüseyin TOPAÇ'a , 8/B sınıf öğretmeni Deniz BOZBEY' ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER' e teşekkür ederiz.

Haz

Okul müdürümüz Bircan ÇOBAN başkanlığında, 7.sınıf şube rehber öğretmenleri Hüseyin TOPAÇ ve Deniz BOZBEY eşliğinde 09/06/2023 tarihinde “Kuşadası Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milliparkı” kanyon yürüyüşü ve Zeus Mağarasına  gezimiz gerçekleşmiştir. Emeği geçen okul müdürümüze ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma Çalışmaları kapsamında14/03/2023 tarihiinde saat 09:00'da  Bilişim öğretmeni Hasan ÜLKER ve Beden Eğitimi öğretmeni Hüseyin TOPAÇ eşliğinde okulumuzun 8. sınıf öğrencileri Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Fatma Tüzzehra Orhun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesilerine tanıtım faaliyetlerine katılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun 8. sınıf öğrencilerini LGS'ye daha çok motive olmalarını sağlamak için Okul müdürü Bircan ÇOBAN başkanlığında 30 Kasım 2022 çarşamba günü Aydın İncirliova spor lisesi, Aydın Yüksel Yalova güzel sanatlar lisesi ve Ortaklar Fen lisesine gezi düzenlenmiştir. Gittiğimiz okullarda bizi karşılayan Okul müdürlerine, rehberlik eden öğretmenlerimize ve eski mezun öğrencilermize çok teşekkür ederiz.

Haz

Okul müdürümüz Eyüp KÜÇÜK başkanlığında 5 öğretmen ve 33 öğrencimiz ile Delta yarımadası Milli parkta Kanyon yürüyüşü, zeus mağarası ziyareti ve zeus piknik alanında yemek ve çeşitli spor etkinlikleri gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve geziye katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18-22 Kasım Mesleki Çalışma Programı doğrultusunda okulumuz öğretmenleriyle beraber Doğanbey köyüne gezi etkinliği yapılmıştır.