Etiket Sonuçları: grup

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası voleybol "Yıldız Erkekler" kategorisinde 02/01/2024 tarihinde Aydın Efeler Atatürk spor salonunda oynanan final maçında , Aydın Karpuzlu İmam ortaokuluna yenilerek Aydın 2. olmuştur.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası "Yıldız Erkekler" kategorisinde 21/12/2023 tarihinde Söke spor salonunda oynanan ikinci grup maçında , Aydın Rehber Koleji ortaokulunu 3-1 yenmiştir. Böylelikle A grubunu lider tamamlamıştır.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası "Yıldız Erkekler" kategorisinde 05/12/2023 tarihinde Söke spor salonunda oynanan grup maçında , Mursallı Sabahat Oğuz ortaokulunu 3-0 yenmiştir.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

5.sınıf öğrencileri sosyal mesafeye dikkat edilerek her bir şube iki gruba ayrılmıştır.

1.Grup öğrencileri PAZARTESİ - SALI

2.Grup öğrencileri PERŞEMBE - CUMA günleri okula gelecektir.