Etiket Sonuçları: görselsanatlar

Okulumuzun Görsel Sanatlar öğretmeni Dilek SERİN tarafından Güzel Sanatlar Lisesine hazırlanan öğrencilerimiz çalışmalarına devam ediyor.

Okulumuzun Görsel Sanatlar öğretmeni Dilek SERİN ile öğrencilerimizin ATATÜRK büstünü yenileme işlemleri yapmışlardır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuzun Görsel sanatlar sınıfına akıllı tahta için yaptığımızın başvuru sonucunda sınıfımıza akıllı tahta alt yapısı oluşturulmuştur.

Şbt

Okulumuzun Görsel sanatlar öğretmeni Dilek SERİN tarafından "Güçlü dişler,sağlıklı gülüşler" konulu resim yarışmasında 7/A sınıfından Zergül DÖNDER öğrencimiz birinci olmuştur. Okul müdürümüz Eyüp KÜÇÜK tarafından kendisine ödülü verilmiştir. Ayrıca yarışmaya katılan öğrencilerimize dış fırçası hediye edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Çok amaçlı salonumuzda yenilenme işlemleri devam ediyor. Görsel sanatlar öğretmeni Dilek SERİN ve öğrencilerimi sınıfımızın duvarlarını sanatsal çizimler yaparak görselliği zenginleştiriyor. Öğretmenimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilek SERİN'in,  görsel sanatlar dersinde öğrencilerin yaptığı çalışmalar ile renkli görüntüler ortaya çıkmıştır. Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Okulumuzun Görsel Sanatlar öğretmeni Dilek SERİN tarafından ders tanıtımı yapılmıştır.