Etiket Sonuçları: günü

Çanakkale Savaşı batılı ülkelerin oluşturduğu itilafa karşı Osmanlı Devleti'nin savunmada olduğu bir savaştır. Osmanlı Devleti Çanakkale Savaşında bütün bir millet olarak destan yazdığı savaştır. 1914 yılı 3 Kasım-1915 yılı 18 Mart tarihleri arasında deniz savaşları yapılmıştır. 25 Nisan 1915-9 Ocak 1916 tarihleri arasında ise Gelibolu yarımadasında kara savaşları olarak yapılmıştır. Zorlu bir savaş olan Çanakkale Savaşı Türk tarihinde destan olarak nitelendirilmektedir. Güçlü bir donanmaya sahip olan itilaf devletlerine karşı daha zayıf bir ordu ile büyük bir zafer elde edilmiştir. Türk milletinin kazandığı zafer olarak tarihe geçmiştir.
            Sosyal Bilgiler öğretmeni Yakup KARAGÖZ ve Matematik öğretmeni Feslihan ALTINDAŞ başkanlığında hazırlanan törende emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Türkçe öğretmenimiz Güliçin ÜNAL başkanlığında; Matematik öğretmenimiz Feslihan ALTINDAŞ, Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilek SERİN ve Bilişim öğretmenimiz Hasan ÜLKER katkılarıyla 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür eder, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Okulumuzun Türkçe öğretmenlerinden Özlem ESEN başkanlığında ve öğrenciler tarafından  "24 Kasım Öğretmenler günü " etkinliği hazırlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür eder ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlarız.

Okul müdürü Eyüp KÜÇÜK  ve  Müdür Yardımcısı Dursun KARATAŞ başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarız.

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda çoşkuyla kutlandı.  Görsel Sanatlar öğretmeni  Dilek SERİN  ve Türkçe öğretmeni Çağın GENÇ beraberinde hazırlanan programda 6.sınıf öğrencileri tarafından şiir dinletisi ve koro gösterimi yapıldı.  Emeği geçen öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü Haftası kapsamında okulumuzda Diyabet ve Şişmanlık / Sağlıklı Beslenme ile sınıflarımızda bilgilendirme videoları izlettirildi.