Etiket Sonuçları: halka

Okulumuzun Türkçe öğretmenleri Çağın GENÇ ve Berna GÜLGÖNÜ'ün 2.dönem başlattığı " Okuma Halkası" etkinliğinin 5. haftaki kitabı Jules Verne'in Devri Alem adlı eseridir...

Okulumuzun Türkçe öğretmenleri Çağın GENÇ ve Berna GÜLGÖNÜ'ün 2.dönem başlattığı " Okuma Halkası" etkinliğinin 4. haftaki kitabı Hasan YİĞİT'in Barbaros Kardeşler adlı eseridir.

Şbt

Okulumuzun Türkçe öğretmenleri Çağın GENÇ ve Berna GÜLGÖNÜ'ün 2.dönem başlattığı " Okuma Halkası" etkinliğinin 3. haftaki kitabı Metin ÖZDAMARLAR'ın Çağlara Uzananlar adlı eseridir.

Şbt

Okulumuzun Türkçe öğretmenleri Çağın GENÇ ve Berna GÜLGÖNÜ'ün 2.dönem başlattığı " Okuma Halkası" etkinliğinin 2. haftaki kitabı Bizim Sınıf İşbaşında adlı eseridir.

Şbt

Okulumuzun Türkçe öğretmenleri Çağın GENÇ ve Berna GÜLGÖNÜ'ün 2.dönem başlattığı " Okuma Halkası" etkinliğinin bu haftaki kitabı Hasan Yiğit'in Turgut Reis adlı eseridir.