Etiket Sonuçları: hediye

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1.dönem karne töreni 20/01/2023 tarihinde son ders saatinde yapıldı. Okul müdürümüz Sayın Bircan ÇOBAN ve Müdür yardımcımız Sayın Dursun KARATAŞ başkanlığında öğretmenler ve öğrencilerimiz katılımıyla gerçekleştirildi. Okul müdürümüz, okulda dereceye giren ve sınıflarda birinci olan öğrencilere hediyelerini takdim etti. Ayrıca Sınıf rehber öğretmenlerimiz karneleri verirken öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıtımı gerçekleştirdi. Emeği geçen herkese teşekkür eder; öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Kampanyadan faydalanmak için;

TÜRK TELEKOM
Kampanyadan yararlanmak için EBA yazıp 5555'e gönderebilirsiniz.

VODAFONE
Kampanya, 05.04.2019 tarihinden 05.04.2020 tarihine kadar her ay tekrarlanmak üzere tüm bireysel faturalı ve faturasız abonelere ücretsiz olarak tanımlanmıştır. Yani vodafone açıklamasına göre EBA mobil veya masaüstü uygulamasına giriş yaptığınız anda 3GB lık kotanız otomatik olarak aktif hale geliyor.

TURKCELL

Adnan Menderes Üniversitei (ADÜ) Tıp öğrencilerimiz okulumuzda verdiği seminerden sonra okulumuzun öğrencilerine kalem,silgi ve kalemtıraş seti hediye vermişlerdir.ADÜ Tıp öğrencilerini bu davranışlarında dolayı kutluyoruz.