Etiket Sonuçları: hijyen

Eyl

Okul girişleri ve içerisinde uygun yerlere salgın hastalık dönemlerine özgü kurallar (sosyal mesafe, maske kullanımı, el temizliği) ile enfeksiyon yayılmasını önlemenin yollarını açıklayan bilgilendirme amaçlı afişler sayesinde ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin, okullar tarafından belirlenen uygun hijyen ve sanitasyon şartları ile korunma önlemleri ve salgın hastalık farkındalığının sağlanması amaçlanmaktadır.

MEB harekete geçti ve belli oldu! 21 Ekim'de başlıyor...

Covid-19 salgınından dolayı bir süredir örgün eğitimden uzaklaştığımız zamanlarda uzaktan eğitimle devam edilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Bilim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre örgün eğitime geçişler okulumuzda 12 Ekim 2020 Pazartesi gününden itibaren başlanacaktır.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, küresel ölçekli yaşanan koronavirüse karşı okullarda eş zamanlı hijyen uygulaması başlatıldığını duyurdu. Bakan Selçuk, "Her okulun aksamadan dezenfekte edilebilmesi için hassas bir çalışma yürütüyoruz." dedi.