Etiket Sonuçları: karate

Şbt

Okulumuz 8/B sınıfı öğrencilerinden Sinem SÖNMEZ Aydın Atatürk Spor Salonu'nda yapılan okul sporları karate müsabakalarında yıldız kız kategorisinde Kumitede ilde 1. Katada ise ilde 2.olmuştur. Çift madalya alan Öğrencimizi ve öğrencimizi müsabakalara hazırlayan karate eğitmenlerimiz Erhan ERDEM ve Algün ERDEM'i tebrik ederiz.

Okul Sporları Türkiye Karate Şampiyonası yarı finalinde okulumuzu temsil edecek öğrencimize şimdiden başarılar dileriz.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 20 Kasım 2021 tarihinde düzelenen Öğretmenler günü İl Şampiyonasında 8/B sınıfı öğrencilerimizden Sinem SÖNMEZ, katada 3.olmuştur.

Öğrencimizi ve öğrencimizi müsabakaya hazırlayan karate eğitmenlerimiz Algün ERDEM ve Erhan ERDEM' tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

1 Mart tarihinden itibaren tekrar aktif hale getirdiğimiz karate kursumuzda öğrencilerimiz yıldızlar ve minikler (kumite) kategorisinde şampiyonalara hazırlanıyor.

Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz karate kursumuza 02.03.2021 tarihi itibariyle tekrar başladık.

Okulumuzun 5, 6 ve 7. sınıf öğrenciler, Erhan ALGÜL öğretmenimiz yönetiminde Karate kurslarına devam ediyor