Etiket Sonuçları: kermes

May

ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu olarak, deprem bölgesinden kardeş okulumuz Malatya Battalgazi İlçesi'nden Hacı Halil Çiftliği Ortaokulu'na destek için okul aile birliğimiz tarafından tüm sınıfların katılımı ile kermes düzenlenmiştir.

Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen ÇEDES Projesi koordinatörü,  Değerler Kulübü ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yakup KARAGÖZ'e, Okul Aile Birliği başkanımız Nurgül ÖZYER'e, velilerimiz Birgül SEVİNDİK ve Saadet İLAN'a, kermese katkıda bulunan tüm velilerimize, öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve okul idaremize çok teşekkür ederiz.

Okul Aile Birliği başkanlığında, Sazlıköy Hilmi Fırat öğretmenleri, Okul aile birliği üyeleri ve SÖKEM SÜT Fabrikasının desteğiyle 9 Aralık 2022 Cuma günü okulumuzda " Tavuk,pilav, ayran kermesi" düzenlenmiştir. Emeği geçen, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz.

2019-2020 Eğitim öğretim 1.döneminde  öğretmenlerimiz, velilerimiz ve okul aile birliğimizin iş birliğince  "Kermes Etkinliği " düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

7.sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

6/B sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

5/A sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.