Etiket Sonuçları: kurs

Okul müdürümüz Sayın Bircan ÇOBAN tarafından velilerimize yönelik "Aile Okul Eğitimi" kursu devam etmektedir.

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1.dönem hafta sonu Destekleme ve yetiştirme kurslarımız devam etmektedir. Okul müdürümüz Sayın Bircan ÇOBAN tarafından denetim yapılmış olup, kurslarımıza tam katılım sağlandığı görülmüştür.

Eyl

- Destekleme ve Yetiştirme Kursları ( DYK ) 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacaktır.

- Kurslar 6, 7 ve 8. sınıflar içindir

- Kurslar 15:2'de başlayıp 16:50'de bitecektir.

- Kurslara tüm öğrencilerimizin katılmaları ve programa uygun hazırlıklı gelmelidir.

8. sınıf öğrencilerinden sonra 7. sınıf öğrencileri de ücretsiz verilen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamına alındı.

Öğretmen başvurusu : 09-11 Ekim 2021

Öğrenci başvuruların alınması :12-15 Ekim 2021

Kursların başlaması : 16 Ekim 2021

Ağu

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU BAŞVURULARI 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞLAMIŞ OLUP LİNK ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİRLER.

Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz karate kursumuza 02.03.2021 tarihi itibariyle tekrar başladık.

8.sınıfların Destekleme ve Yetiştirme kursların programı güncellenmiştir. Lütfen kurslara katılım sağlayalım.

Kurs saatleri 13:30 - 14:40

MEB, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında önemli değişiklikler yaptı. Yönerge değişikliğinde öne çıkanlar şu şekilde:

Şbt

5, 6 ve 7'nci sınıf seviyelerinde Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinden 1500 sorudan oluşan ikinci destek paketi internetten paylaşıldı. Birinci dönem erişime açılan 1140 soruluk kaynak ile birlikte tüm ünitelerden toplam 2 bin 640 sorudan oluşan paket öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulmuş oldu.

Okulumuzun Matematik öğretmenlerinden Feslihan ALTINDAŞ, Destekleme ve Yetiştirme kursların son haftasın öğrencileriyle beraber ısınma etkinliği yapmıştır.

Okulumuzun Destekleme ve Yetiştirme kurslar tüm derslerde tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizin çalışmalarındaki gayretten dolayı kutlarız.

Çocukları, özel eğitim uygulama okullarında eğitim gören aileler için halk eğitim merkezleri aracılığıyla kurslar düzenlenecek.

Okulumuzun 5, 6 ve 7. sınıf öğrenciler, Erhan ALGÜL öğretmenimiz yönetiminde Karate kurslarına devam ediyor