Etiket Sonuçları: kutu

Kütüphane Haftası; Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır.

Kütüphane haftasında okullarda kitap okuma ve kütüphane kullanma zevki, sevgisi ve alışkanlığının kazandırma amacıyla bilgi kaynakları ve kütüphane hizmetlerine yönelik bilgiler verme, çevredeki kütüphaneler geziler düzenleme gibi etkinlikler gerçekleştirilir. Bu kapsamda 31/03/2023 tarihinde 6.ders saatinde okul bahçesinde bir ders saati süresince kitap okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Aydın İl Milli Eğitiim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kütüphane haftası etkinlikleri kapsamında 30 Mart 2023 perşembe günü tüm okullarda 3.ders saatinde bir ders saati süresince okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Word Art ve Metin Kutusu eklemek :

Okul kütüphanemize değer katmaya devam ediyoruz.