Etiket Sonuçları: not

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İKİNCİ DÖNEMİNDE SINAVLARA DAİR MERAK EDİLENLER

Ortaokul Öğrencileri İçin Sınav Düzenlemesi

Korona virüs tedbirleri kapsamında aşamalı olarak yüz yüze başlayan eğitim öğretim sürecinin 1.dönemi uzaktan eğitim olarak yarın tamamlanıyor.

LGS (Liselere Geçiş Sistemi) kapsamında yapılacak merkezî sınava katılacak öğrenciler için 2018-2019 öğretim yılından beri her ay örnek soru paketleri yayımlanıyor. Bu yıl sınava hazırlık için yapılan ikinci çalışmanın Ocak ayı örnek soruları sınava girecek öğrencilerimizin kullanımı için hazır.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada okulların 4 Ocak'ta açılmasının iyimser bir tablo olduğunu belirtti. Bakan Selçuk, "4 Ocak bu tablo içerisinde iyimser bir tahmin. Yani bir problem kalmadı açabiliriz cümlesini rahatlıkla kuramadığımız bir tarih ama bunu izleyeceğiz, göreceğiz" dedi.

E-okul vbs sistemi ile öğrencinin sınav sonuçlarını okula gitmeden anında öğrenebilirsiniz. Peki e okul VBS girişi nasıl yapılır?