Etiket Sonuçları: okulailebirliği

2019-2020 Eğitim öğretim 1.döneminde  öğretmenlerimiz, velilerimiz ve okul aile birliğimizin iş birliğince  "Kermes Etkinliği " düzenlenmiştir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

7.sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

6/B sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

5/A sınıfı velilerimiz ve Okul aile Birliğimiz iş birliği ile okulumuzda Kermes etkinliği düzenlenmiştir. Velilerimize ve Okul Aile Birliğimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Okul müdürü  Eyüp KÜÇÜK,  Müdür yardımcısı Dursun KARATAŞ,  Okul aile birliği başkanı Sevda ÖZDEMİR,  Okul aile birliği başkan yardımcısı Güzel ERZURUM ve Üyemiz Ayşe ÖZDEMİR'in katılımıyla 28 Kasım 2019 tarihinde okul aile birliği genel toplantısı yapılmıştır.  Okulumuz tarafından yapılabilecek etkinlikler görüşülmüştür.