Etiket Sonuçları: resim

Aydın büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” resim yarışmasında okulumuz 8/A öğrencisi Büşra ÇAYLAK, 7/B öğrencisi Hira DEMİR, 6/B öğrencisi Rabia Nur GÜLER ortaokul kategorisinde dereceye girerek bisiklet kazanmışlardır. Görsel Sanatlar öğretmenimiz Dilek SERİN ve öğrencilerimizi kutlarız. Başarılarının devamını dileriz

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Dilek SERİN ve  öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Resim Sergisinin açılışı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Mehmet APAYDIN, Söke İlçe Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Hüseyin BATİR ve okul müdürlerimizin katılımıyla yapıldı.

Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar büyük beğeni topladı.

Serginin hazırlanmasında büyük emeği olan Görsel Sanatlar Ögretmenimiz Dilek Serin ile öğrencilerimizi tebrik ederiz.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ "23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" TEMALI RESİM YARIŞMASI'NA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ DERECE ALARAK ÖDÜL ALMAYA HAK KAZANDI.

Ortaokul Kategorisinde 8. Sınıf öğrencilerimizden Yiğit Eren IŞIK en iyiler  arasında yer alarak tablet, 6. Sınıf öğrencilerimizden Nisa Nehir KARAMAN bisiklet ve 6.Sınıf öğrencilerimizden Dilek SARICAN ise kelime türetme oyunu ödülünü kazandı.

Ögrencilerimizi ve onlara rehberlik eden Görsel Sanatlar Ögretmenimiz Dilek SERİN'i tebrik ederiz.

Okulumuzun 8/A ve 8/B sınıfı öğrencilerinin görsel sanatlar dersinde yapmış oldukları reprodüksiyon çalışmaları takdir topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yıldönümü nedeniyle düzenlenen resim ve şiir  yarışmasında, resim kategorisinde ilçe derecesine giren 7.sınıf öğrencimiz Emir Fırat DEMİR ödülünü Söke Belediye Başkanı Sayın Levent TUNCEL tarafından aldı. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Dosyadan Resim Eklemek

Okulumuzun 5/A öğrencilerinden Ahmet Çelebi BALTACI ve Sümeyya KIYAK başvuruları yapılmıştır. Kendilerine başarılar dileriz.

Okulumuzun Görsel Sanatlar öğretmeni Dilek SERİN tarafından ders tanıtımı yapılmıştır.

May

Resim Öğretmeni Dilek Serin ´in özverili çalışmaları sonuçlarını vermeye devam ediyor.