Etiket Sonuçları: satranç

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Söke Satranç İlçe Temsilciliğinin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası 14-15 Nisan 2022 günlerinde Sazlı Mahallesi Kültür Salonu'nda yapıldı.

Öğrencilerimizin de yoğun olarak katılım sağladığı turnuvada 6/A sınıfı öğrencilerimizden Edanur DURSUN ile 7/A sınıfı öğrencilerimizden Mahmut KARAMAN madalya almaya hak kazandı. Ögrencilerimize madalyaları ve başarı belgeleri Söke Belediye Başkan Yardımcısı Veli Devrim YERLİ tarafından verildi.

Organizasyona teşrif ederek desteklerini sunan Söke Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin GÜNEY'e , Aydın Milletvekilimiz Sayın Metin YAVUZ'a , Söke Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Veli Devrim YERLİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin YAPICI'ya, organizasyonu düzenleyen Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ve  satranç sporunun ilçemizde giderek ivme kazanmasını sağlayan İlçe Satranç Temsilcilileri Sayın Levent YILDIZ'a ve Sayın Hülya YILDIZ'a çok teşekkür ederiz.

Ayrıca organizasyona katılım sağlayan tüm ögrencilerimize, velilerimize ve bu turnuvanın yapılmasında emeği geçen herkese cok teşekkür ederiz

Satranç, 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren ortaokul ve imam hatip ortaokullarında 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında seçmeli ders olarak okutulacak.

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Deniz BOZBEY'in hafta sonu öğrencilerimizle beraber Satranç Dersleri tüm hızla devam ediyor. Öğrencilerimiz Satranç konusunda istekli olduğu görülüyor.