Etiket Sonuçları: tab

Tablo ve Simge eklemek :

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Gaziantep'te 60 bin öğrencinin daha tablet bilgisayarlarına kavuşacağını belirterek, "Bunların internet paketi de olduğu için herhangi bir sıkıntı çekmeden, doğrudan doğruya erişimleri hızlanacak." dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı "Resim, Şiir ve Kompozisyon" yarışmasında okulumuzun 7/B öğrencilerinden Melisa CAMBAZ ve Yiğit Eren IŞIK, "12 yaş Resim kategorisinde birinci olmuşlardır.Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından birinci olan öğrencilerimize tablet verilmiştir. Güle güle kullanmaları dileğiyle..

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin cihaz ihtiyacının karşılanması için ilk etapta destek kampanyalarıyla temin edilen 60 bin tablet bilgisayarın öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldığını açıkladı. Dağıtımı yapılacak olan 500 bin tablet bilgisayar için de tedarik sürecinin hızla devam ettiğini belirten Bakan Selçuk, kampanyaların başladığı günden bu yana en büyük kurumsal desteği açıklayarak 20 milyon liralık bütçe sunacaklarını ilan eden Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal ile birlikte Giresun'daydı.

1-Yazı yazarken imleci  sağa doğru 8 karakter  taşır.
2-Tablolarda hücreler arası geçiş yapar.
3-Başka tuşlarla birlikte kullanıldığında farklı işlevleri vardır.