Etiket Sonuçları: tasarım

Okulumuzun Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Bengü BAYRAKTAR öğrencileriyle etkinlikler gerçekleştirdi

Okulumuzun  Teknoloji tasarım öğretmeni Bengü BAYRAKTAR ile öğrencilerimiz etkinliklerine devam ediyor.

Millî Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde hayata geçirilen "Tasarım Beceri Atölyeleri" çalışmalarına ışık tutacak "Tasarım Beceri Atölyesi: Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve Öğrenciler İçin Rehber" yayımlandı. TBA Rehber'e "tba.meb.gov.tr" adresi üzerinden erişilebiliyor.

Tablo ve Simge eklemek :

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, OECD ve Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı'nın (PISA) Eğitim Direktörü Andreas Schleicher ile birlikte "21. Yüzyıl Becerileri ve Tasarım Beceri Atölyeleri Konferansı"na katıldı.