Etiket Sonuçları: tatil

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem 1. Ara tatilde okulumuzda bakım onarım çalışmaları yapıldı.

1) Bayrak direği güvenlik açısından yere sabitlendi.

2) Eskimiş bayrak değiştirildi.

3) Okul giriş kısmına boya yapıldı

4) Okul içi ve sınıf duvarlarının alt kısmı yağlı boya yapıldı

5) Merdivenler yağlı boya ile yenilendi

6) Öğretmenler odasına yeni yazıcı alındı

2021 - 2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

MEB 2020-2021 eğitim öğretim yılı takvimi

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ara tatilde çocukların aileleriyle kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmeleri için "Evde Oyun Var" isimli bir kitapçık hazırladıklarını duyurdu.

Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır. Cumhuriyet Bayramı'nın kutlandığı ülkelerde 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün olmak üzere bir buçuk gün resmî tatildir. BU yıl 28 Ekim, çarşamba gününe 29 Ekim ise perşembe gününe denk geliyor.

28 Ekim Çarşamba öğleden sonra ve 29 ekim Perşembe tam gün resmi tatildir.

2019-2020 Eğitim öğretim yılı 1.dönemi bitirmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Söke belediyesi, öğrenciler için yarıyıl tatilinde ücretsiz kurslar verecektir.Takvim paylaşılmıştır. Tüm öğrencilerimizin dikkatine !!

18-22 Kasım Mesleki Çalışma Programı doğrultusunda okulumuz öğretmenleriyle beraber Doğanbey köyüne gezi etkinliği yapılmıştır.

2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı 1.dönem Kasım ara tatiline kadar geçen sürede gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetleri ile 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı.

MEB ara tatil etkinlik takvimi öğrenci ve veliler tarafından sorgulanıyor. Bu yıl ilk kez uygulanan ara tatil takvimi öğrencilerin eğitim hayatına destek olacak.

Bu yıl ilk kez 18-22 Kasım tarihleri arasında yapılacak 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk ara tatilinde, öğrencilere yönelik etkinlik önerilerinin yer aldığı "aratatil.meb.gov.tr" sitesi kullanıma açıldı.