Etiket Sonuçları: telafi

Ağu

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU BAŞVURULARI 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞLAMIŞ OLUP LİNK ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİRLER.

Ağu

Haz

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu 05.07.2021 - 31.0.8.2021 tarihleri telafi eğitim kapsamında yapılacak olan eğitim ve etkinlik programı aşağıdaki gibidir. Katılmak isteyen tüm öğrencilere duyurulur.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) karnelerin 18 Haziran'da dijital ortamda erişime açılmasının ardından, 2 Temmuz'a kadar okullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre etkinlikler gerçekleştirilecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda etkinlikler düzenlenecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları, 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaz dönemine yönelik olarak ''Telafide Ben De Varım'' programı uygulanacak. Program 5 Temmuz'da başlayacak.

Öğrenciler ve öğretmenler isteğe bağlı olarak katılım gösterecek.

Kadrolu/sözleşmeli öğretmenlerden yeterli katılım olmazsa ücretli öğretmenlere de görev verilebilecek.

Öğrenciler istediği ilde, öğretmenler ise görev yaptıkları illerde katılım sağlayabilecekler.

8. sınıfa geçen öğrenciler için DYK açılacak

Milli Eğitim Bakanlığı 8. sınıfa geçen öğrenciler için destekleme ve yetiştirme kursu açacak.

Destekleme ve yetiştirme kursları 5 Temmuz ila 27 Ağustos tarihleri arasında açılacak.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı, telafidebendevarim.meb.gov.tr adresi üzerinden öğretmenlere yönelik içeriklerini yayımladı.