Etiket Sonuçları: video

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın 2023 yılında  "Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri" kapsamında okulumuz öğrencilerine 16/01/2023 tarihinde bilgilendirme semineri yapılmıştır. Okul panolarına afişler asılmıştır. Sınıf Rehber öğretmenleri tarafından enerji verimliliği hakkında videolar seyrettirilmiştir.

27/12/2022 - 15/01/2023 tarihleri arasında hazırlanan program dahilinde öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişim alanlarına yönelik rehberlik faaliyetleri yapılmıştır.

10 Kasım ATATÜRK'Ü Anma VE ATATÜRK haftası kapsamında okulumuzda yüz yüze eğitimin devam ettiği 5. ve 8. öğrencilerine ATATÜRK'ün hayatı ile ilgili videolar izletirildi.

Şbt

Okulumuzun Sosyal bilgiler öğretmeni Emire YILDIRIM, Değerler eğitimi Şubat ayı Empati hakkında "Sen olsaydın" ve " Empati: İnsan sağlığında ve tedavisinde etkin iletişim" adlı videolar tüm sınıflarda izlettirelerek öğrenciler bilgilendirildi.