Etiket Sonuçları: web

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Nihai Sıralama

MEBWEB Web Site İçerik Yönetim Sistemi: Bakanlığımıza bağlı tüm kurumların web sitelerini oluşturabilmelerini ve yönetebilmelerini sağlayan merkezi içerik yönetim sistemidir. Sistem üzerinde, 131.440 kayıtlı kullanıcı tarafından yönetilen, meb.k12.tr alan adına sahip 52.661 kurum web sitesi bulunmaktadır.

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulumuz;

"2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul İnternet Siteleri Etkin Kullanım Performansı"  52.661 okul arasında;

TÜRKİYE'de 53. ;

İL'de 2.;

İLÇE'de ise  1. olmuştur.

Emeği geçen Bilişim Teknoloji Öğretmeni Hasan ÜLKER'e teşekkür eder başarıların devamını dileriz.

May

() için geri sayım başladı. Eğitim uzmanı , öğrencilere '3 günde kolay tekrar' tekniğini ve sınavda net sayısını artırmanın püf noktalarını anlattı

May

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS sınavının, iki oturum halinde 6 Haziran'da 973 yurt içi ve 4 yurt dışı sınav merkezinde yapılacağını açıkladı. Bakanlık, öğrencilerin, sınava kendi okullarında gireceğini de belirtti.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yarıyıl tatilinde EBA üzerinde bulunan Kütüphane menüsünde sizler için farklı etkinlikler mevcuttur. (Eğlence ve Oyun, Bilim ve Teknoloji, Sağlık ve Spor, Türk Dili ve Yabancı Diller, Kültür ve Sanat, Doğa ve Çevre, Rehberlik Hizmetleri.) EBA Kütüphane menüsünü kullanarak hem eğlenebilir hem de bilgi sahibi olabilirsiniz. Tüm öğrencilerimiz bu menüye kendi EBA sayfasından ulaşabilir.

Eğitimin Fatihi Dergisine Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) "444 0 632" danışma hattı, Contact Center World (Dünya Çağrı Merkezi) tarafından düzenlenen yarışmada, çağrı merkezleri sektöründe finale kalarak "En İyi İletişim Merkezi" kategorisinde gümüş madalya ile dünya ikincisi oldu.

Dünyada yaşanan salgın nedeniyle üç kez ertelenen ve 50'den fazla ülkenin katıldığı yarışma, 29 Ekim 2020 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

1-Microsoft Word programında "Farklı Kaydet" penceresini açar.
2-Web Tarayıcılarında inceleme ekranını açar.

1-Bulunduğumuz pencerenin bölümleri arasında gezinmemizi sağlar.

2-Web Tarayıcılarında imleci adres çubuğuna taşır.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, öğretmenlerin mesleki gelişim programları, eğitim haberleri ve etkinliklerden haberdar olabilmesine imkan tanıyacak web sitesinin hizmete sunulduğunu bildirdi.