Etiket Sonuçları: yıl

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2.dönem sınıf ders programı aşağıdaki gibidir. Derse giriş çıkış saatleri belirtilmiştir. Tüm öğrenciler derse zamanında gelmelidir.

- Dersler 08:40 da başlayacaktır.

- Ders süresi 40 dakika

- Teneffüsler 15 dakika

- Öğlen arası 45 dakika

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası voleybol "Yıldız Erkekler" kategorisinde 02/01/2024 tarihinde Aydın Efeler Atatürk spor salonunda oynanan final maçında , Aydın Karpuzlu İmam ortaokuluna yenilerek Aydın 2. olmuştur.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası voleybol "Yıldız Erkekler" kategorisinde 29/12/2023 tarihinde Aydın Efeler Atatürk spor salonunda oynanan yarı final maçında , Aydın Efeler Mustafa Kiriş  ortaokulunu 3-2 yenerek finale yükselmiştir.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası "Yıldız Erkekler" kategorisinde 21/12/2023 tarihinde Söke spor salonunda oynanan ikinci grup maçında , Aydın Rehber Koleji ortaokulunu 3-1 yenmiştir. Böylelikle A grubunu lider tamamlamıştır.

Beden eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ ve oyuncularımızı tebrik ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu, 2023-2024 Eğitim öğretim yılı Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Aydın ili okullar arası "Yıldız Erkekler" kategorisinde 05/12/2023 tarihinde Söke spor salonunda oynanan grup maçında , Mursallı Sabahat Oğuz ortaokulunu 3-0 yenmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 11 Eylül 2023 tarihinde başlamıştır. Beden Eğitimi öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ  tarafından  sabahları ders başlamadan önce öğrencilerimizle beraber sabah sporu yapılmaktadır. Yeni gelen 5. sınıf öğrencilerine hoş geldin diyoruz. Başarılı bir yıl geçirmek dileğiyle yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.

Ağu

2023-2024 eğitim öğretim yılına hazırlık süreci başladı. Bu zaman esnasında okulun çatı tadilatı, kazan dairesi bakımı, boya bakımı ve okul bahçesi düzenlemesi gibi eksiklikler giderilmeye devam ediyor.

Haz

Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2021 - 2022 öğretim yılımızı tamamlamış bulunmaktayız

2021-2022 Eğitim öğretim yılı 2.dönem sınıf ders programı aşağıdaki gibidir

- Dersler 08:40 da başlayacaktır.

- Ders süresi 40 dakika

- Teneffüsler 10 dakika

- Öğlen arası 50 dakika

MEB 2020-2021 eğitim öğretim yılı takvimi

Şbt

"9 Şubat ATATÜRK'ün Söke'ye gelişinin 96.yıl dönümü kutlu olsun "

Söke belediyesi, öğrenciler için yarıyıl tatilinde ücretsiz kurslar verecektir.Takvim paylaşılmıştır. Tüm öğrencilerimizin dikkatine !!

Beden eğitim öğretmenimiz Hüseyin TOPAÇ önderliğinde okulumuzun voleybol takımımız 10 Ocak Cuma günü saat 11.30'da Aydın Atatürk Spor Salonu'nda Buharkent Zafer Ortaokulu ile çıktığı şampiyonluk maçını 3-0 kazanarak AYDIN İLİ ŞAMPİYONU olmuştur. Bölge şampiyonasında Aydın ilimizi temsil edecektir. Öğrencilerimiz ve öğretmenimiz tebrik ederiz.

Okulumuzun Beden Eğitimi öğretmeni Hüseyin TOPAÇ önderliğin Aydın Yıldız Erkekler voleybol şampiyonasında dörtlü final maçlarında okulumuzu Ö.Murat Yıldırım ortaokul voleybol takımını 3-0 yenerken bir üst tura çıkmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Okulumuz olarak tüm öğrencilerimizin,personellerimizin ve öğretmenlerimizin yeni yılınızı kutlar sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dileriz.

Anadolu Ajansı iş birliğinde yürütülecek "Türkiye'nin Yıldızları" projesi kapsamında spor, sanat ve teknoloji alanlarında önemli başarılara imza atan gençlerin yaşam hikayeleri, olumlu rol model oluşturması amacıyla öğrencilere ulaştırılacak.

#birliktebiryıl

Erken çocukluk döneminden lise mezuniyetine kadar çocuklarımızı izlemek, değerlendirmek, geliştirmek ve yönlendirebilmek; ilgi, yetenek, beceri ve akademik çıktılar üzerinden bir yol haritası çizebilmek ve elde ettiğimiz öğrenci gelişim verileri üzerinden eğitim politikaları geliştirerek eğitimin kalitesini artırabilmek için ölçme değerlendirme yöntemlerini uluslararası standartlara ve taksonomilere göre yapılandırdık.

MEVLİD KANDİLİ NEDİR?

Mevlid, sözlükte "doğum yeri ve zamanı" anlamına gelir. Mevsim kelimesi de Arap ülkelerinde hem mevlidi hem diğer bayram kutlamalarını ifade eden geniş bir mâna taşır. Mevlit Kandili, iki cihan güneşi alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed Mustafa'nın (s.a.v.) dünyaya gelişinin yıl dönümüdür.