Etiket Sonuçları: zeka

Şbt

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu olarak 21 Şubat 2024 tarihinde Söke Anadolu Lisesinde yapılan "Söke Akıllı ve Zeka Oyunları" turnuvasına katılım sağladık. Yapılan turnuvaya,

5/B sınıfından

Gülbahar POLAT - Pentago kategorisinde

Miray TAŞDEMİR - Reversi kategorisinde

Rüzgar TİMUR - Küre kategorisinde

6/A sınıfından;

Deniz KARAMAN - Mangala kategorisinde

Esma OZAN - Kulami kategorisinde katılım sağlamışlardır. Katılan öğrencilerimizi tebrik eder ve Okul müdür yardımcısı Murat ÖNGÜL ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Hasan ÜLKER'e destekleri için teşekkür ediyoruz.

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sazlı mahallesi Kültür salonunda  düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'na katıldık. Okulumuz öğrencilerinden Yahya ARSLANPARÇASI, Edanur DURSUN, Adalet Gülbahar MENGÜLOĞLU, Hira DEMİR, Nisa Nehir KARAMAN; pentago,mangala,reversi,kulami,küre oyunlarına katılılmıştır. Okulumuz 7/A sınıfında Edanur DURSUN Mangala kategorisinde ilçede  3. olmuştur.

Destek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çocukların gelişim sürecinde etkin rol model olan velileri pratik bilgilerle daha aktif şekilde desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bültenin Mart sayısı yayımlandı.

Şbt

Zihinsel becerileri geliştirmek için hazırlanan "GriCeviz" mobil uygulaması 1 milyon öğretmenimizin kullanımına açılacak.

Okul Müdürümüz Eyüp KÜÇÜK ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hasan ÜLKER 12/12/2019 saat 10:30'da Söke Hilmi Fırat Anadolu lisesinde "Tarımda Bulanık Mantık ve Yapay Zeka" konulu söyleyişe katılmıştır.