Etiket Sonuçları: ödül

Söke İlçe Müftülüğünce düzenlenen "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" konulu ezbere şiir okuma yarışmasında;

7/B öğrencilerinden Sıla KANDEMİR ilçe birincisi olup 1000 tl para ödülüne,

7/B öğrencilerinden Nejla DEMİRAL ilçe ikincisi olup 750 tl para ödülüne layık görülmüştür.

Söke İlçe Müftüsü Ali Saim DOĞRU'ye teşekkür ediyoruz.

Ödüllü atık pil toplama kampanyası

50-249 kg arası atık pil

Ödül: Her 50 kg için (Basketbol ve Futbol topu)

250 kg üzeri atık pil

Ödül: Robotik kodlama seti

KAMPANYA BİTİŞ TARİHİ

30 Nisan 2023

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 102. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren çocuklara hediyeleri verildi.

Ortaokul Kategorisinde 8. Sınıf öğrencilerimizden Yiğit Eren IŞIK en iyiler  arasında yer alarak tablet, 6. Sınıf öğrencilerimizden Nisa Nehir KARAMAN bisiklet ve 6.Sınıf öğrencilerimizden Dilek SARICAN ise kelime türetme oyunu ödülünü kazandı.

Dereceye giren çocuklara hediyelerini veren Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun yani sira Cumhuriyet Halk Partisi Genel Baskan Yardimcisi Aydin Milletvekili Sayin Bülent Tezcan ile Aydin Büyüksehir Belediye Baskanvekili Evrim Karakoz, çocuklara hayatlarinda basarilar diledi.

24 Kasım  Öğretmenler günü adına yapılan ortaokullar arası kompozisyon  yarışmasında 8. sınıf öğrencimiz Çınnaz GÜDÜCÜ ilçe 3.sü olmuştur.  Söke Öğretmen evinde yapılan törende ödülü Sayın Kaymakamımız Tahsin KURTBEYOĞLU' dan almıştır.  Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Türkçe öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle oluşturulan Atilla İLHAN köşemiz..