Etiket Sonuçları: öğretmenler

Okulumuzun Türkçe öğretmenlerinden Özlem ESEN başkanlığında ve öğrenciler tarafından  "24 Kasım Öğretmenler günü " etkinliği hazırlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür eder ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlarız.

24 Kasım Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tertiplenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında: "Çocuk Gözüyle Öğretmen Konulu Kompozisyon Yarışması'nda okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden Canan OZAN 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

16 Şubat 2021 Salı Günü Saat 13.30'da tüm öğretmenlerimizin katılımıyla 2. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantımızı yüz yüze gerçekleştirdik. Toplantı gündem maddeleri tek tek görüşülüp kararlar alınmıştır. Sorunsuz ve başarılı bir eğitim öğretim dönemi olması temennisiyle toplantı sona ermiştir.

May

Uzaktan eğitim yapıldığı bu dönemde öğrencilerimize karşı verimi daha çok artırmak amacıyla her hafta düzenlenen öğretmenler arası online toplantı 14 mayıs 2020 perşembe günü saat 15:30 te yapıldı. Okul Müdürü Sayın Eyüp KÜÇÜK başkanlığında Müdür Yardımcısı Sayın Dursun KARATAŞ ve tüm öğretmenlerimiz katılımıyla gerçekleşti. Gündem maddeleri tek tek görüşüldü.

Bu dönem de görülen sıkıntılara çözümler bulundu.

May

Salgın dolasıyla uzaktan eğitimin devam edildiği bu dönemde okul müdürümüz Sayın Eyüp KÜÇÜK ve Müdür Yardımcımız Sayın Dursun KARATAŞ başkanlığında 6 Mayıs 2020 Çarşamba günü saat 15:00'da Zoom üzerinden online toplantı yapılmıştır.

Bu toplantı ana başlık olarak Uzaktan eğitimin yapıldığı EBA, EBA TV ve 8.sınıfların gireceği LGS konuları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Gündem maddeleri tek tek görüşülüp karara bağlanmıştır. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2019-2020 Eğitim öğretim yılı 2.dönem başında okul müdürü Eyüp KÜÇÜK başkanlığında öğretmenler kurulu toplantısı yapılmıştır. Geçen dönem yapılanlar hakkında değerlendirme yapılmıştır. 2.dönem yapılacak işlemler belirlenmiştir.

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve Sabancı Vakfı iş birliği ile hayata geçirilen "Köy Öğretmenleri Mesleki Gelişim Programı", Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Müdürlüğü Genel Müdürü Adnan Boyacı, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, Köy Okulları Değişim Ağı Derneği (KODA) Genel Koordinatörü Mine Ekinci ile öğretmenlerin katıldığı törende kamuoyuna duyuruldu.

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve Anadolu Üniversitesi'nin desteği ile yürütülen Özel Eğitim Öğretmenleri İçin Otizm Spektrum Bozukluğu Mesleki Gelişim Programı kamuoyuna tanıtıldı.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğüne bağlı olarak 81 il ve 957 ilçede kurulacak öğretmen destek noktalarını tanıttı.

Okul müdürü Eyüp KÜÇÜK  ve  Müdür Yardımcısı Dursun KARATAŞ başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlarız.

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda çoşkuyla kutlandı.  Görsel Sanatlar öğretmeni  Dilek SERİN  ve Türkçe öğretmeni Çağın GENÇ beraberinde hazırlanan programda 6.sınıf öğrencileri tarafından şiir dinletisi ve koro gösterimi yapıldı.  Emeği geçen öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

10 Kasım ATATÜRK'ü anma programından sonra okulumuzun öğretmen kadrosuyla beraber kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir. Tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.