T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / SÖKE - Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu

Evlat Edinme Duruşmasına Tüm Sınıfı Davet Eden Küçük Çocuk

Michael Clark Jr.'ın insanın içini ısıtan evlat edinilme hikayesi, bir aile kurmanın aslında başka yollarının da olduğunu hatırlatıyor bize. Küçük çocuk 5 Aralık 2019 tarihinde, yaklaşık bir yıldır koruyucu ebeveynliğini yapan Andrea Melvin ve Dave Eaton tarafından resmen evlat edinildi. Michael bu önemli günü tek başına kutlamak yerine anaokulundaki bütün sınıf arkadaşlarını kararın okunacağı duruşmaya davet ederek onlarla birlikte çok daha özel ve unutulmaz bir şekilde kutlamayı seçti.

Fotoğrafta gördüğümüz Michael ve ailesinin arkasında, Wealthy İlköğretim Okulu'ndan onlarca sınıf arkadaşı oturuyor. Üstelik Michael'ın arkadaşları duruşmaya iyi dileklerinden çok daha fazlasını getirdiler. Çocuklar duruşma sırasında arkadaşlarını desteklemek için küçük çubuklara monte edilmiş kağıttan kalpler salladılar.

Sınıf arkadaşlarının bu özel günde kendisine eşlik etmesini isteyen Michael, annesine duruşmadan önce şöyle demiş: "Biliyorsun, sınıfımda bir çeşit ailem gibi." Michael'ın öğretmeni Kerry McKee ise etkinliğin öğrencileri için çok özel bir öğrenme deneyimi olduğunu da belirtiyor: "Aldığımız ders şu: Kalbinizde sevgiye yer açın."

 



Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.12.2019 - Güncelleme: 28.03.2023 15:15 - Görüntülenme: 734
  Beğen | 2  kişi beğendi