Kanserden Kolunu Kaybeden Kızları İçin Üç Bacaklı Kediyi Sahiplenen Ailenin İlham Veren Hikayesi

Şu anda 2 yaşında olan Scarlette Tipton, henüz 10 aylıkken kanser yüzünden sol kolunu kaybetti. Kurtarılmış bir kedi olan Doc ise sağ patisini bir araba kazası yüzünden kaybetti.

Benzer zorluklar yaşayan bu küçük kızla sevimli kedinin yolları, Scarlette'ın anne babasının yeni yılda küçük kızlarına bir sürpriz yapmaya karar vermesiyle kesişti. Aile, küçük kediyi barınaktan sahiplendikten sonra Doc artık ailenin bir parçası oldu.

"Scarlette ile birlikte büyümeleri için küçük bir kedi yavrusunu sahiplenmek istedik. Artık tıpkı kendisine benzeyen biri var hayatında" diyor küçük kızın annesi Simone Tipton. Anne, Doc'un da tıpkı kızı gibi zımba tel dikişleri olduğunu ve bazen canının yandığını fark etmiş. "Scarlette'a, Doc'unda tıpkı onun gibi 'uff' olduğunu söyledim. Yavru kedinin yaralı bölgesine elini koyup başıyla onayladı. Onun da benzer zorluklar yaşadığını anladı."

Bu küçük kız ve bu sevimli kedi yavrusu, yaşadıkları bir trajedi yüzünden büyük ve benzer kayıplar yaşamışlar.

Scarlette'ın sol kolu kanser nedeniyle kesilmek zorunda kalmış.

Bu yavru kedi ise ısınmak için girdiği arabanın kaputunun altında uyumak istemiş ama bu yüzden sağ patisini kaybetmiş.

Scarlette'ın anne babası Doc'un hikayesini televizyonda izledikten sonra bu ikilinin yolları kesişmiş.

Scarlette'ın talihsizliği, daha öne hiç görülmemiş türde bir kanser tipinin sol kolunu şişirmesiyle başlamış.

Ailesi geçirdiği ameliyattan sonra kızlarını teselli etmekte oldukça zorlanmışlar.

"Kedinin de kendisiyle benzer zorluklar yaşadığının farkında" diyor Scarlette'ın annesi.

Yayın: 08.12.2019 - Güncelleme: 28.03.2023 15:16 - Görüntülenme: 869