Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı

Şbt

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 2.dönem Öğretmenler kurulu toplantısı 6 Şubat 2023 tarihinde saat 15:30'da Okul müdürü Bircan ÇOBAN başkanlığında  tüm öğretmenlerimizin katılımıyla öğretmenler odasında yapıldı.

Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu müdürlüğü okul aile birliği genel kurulu toplantısı 27 Ekim 2022 Perşembe günü okulumuz 5/B sınıfında saat 15:30'da yapılacaktır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

25 Ekim 2022 Salı günü saat 15:30'da okulumuzda erkek velilere yönelik "Kadına Şiddet HAYIR" konulu seminer verilecektir. Tüm erkek velilerimizin katılmasını rica ederiz.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem veli toplantısı 18 Ekim 2022 Salı günü saat 15:30 'da okulumuzda yapılmıştır. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Sazlıköy Hilmi Fırat ortaokulu rehberlik hizmetleri yürütme kurulu toplantısı, müdür yardımcımız Sayın Dursun KARATAŞ başkanlığında 21 ekim 2022 Cuma günü müdür odasında yapılmıştır.

Öğretmenler Kurulu ara toplantısı Okul müdürü Sayın Bircan ÇOBAN ve Müdür yardımcısı Sayın Dursun KARATAŞ başkanlığında 3 Ekim pazartesi Saat 15:30'da tüm kadrolu ve ücretli öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

18 Ekim 2022 Salı günü saat 15:30 'da okulumuzda sınıf veli toplantısı yapılacaktır. Veli-öğretmen iş birliği çerçevesinde öğrencilerimizin başarılarını artırmak amacıyla tüm velilerimizin toplantıyla eksiksiz katılmasını rica ederiz.

08-12- KASIM SATRANÇ TURNUVASI VE BAŞVURU LİSTESİ

Okul Aile Birliği ve Veli Toplantısı Duyurusu

Ağu

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU BAŞVURULARI 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN BAŞLAMIŞ OLUP LİNK ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİRLER.

Ağu

Sevgili Öğrencilerimiz,

Liselere Geçiş Sınavı 6 Haziran 2021 Pazar Günü yapılacak olup aşağıda belirtilen hususlar çerçevesinde LGS sınavına katılmanız önemle rica olunur.