Sazlıköy Hilmi Fırat Ortaokulu

0( 256) 554 61 37
Sazlı Mah. Tevfik Fikret Cad. No.2 Sazlı / Söke / AYDIN
Vizyon
Kendini yenileyen, okuyan, inceleyen araştıran ahlaklı ,özgüvenini geliştirmiş, bilgiye araştırarak kendisi ulaşan bireyler yetiştirmek.
Misyon
Bizler doğruyu sorgulayan, yapıcı, yaratıcı, tutarlı davranışlar sergileyen, ailesine ve yaşadığı topluma yararlı olmanın bilincinde olan, Atatürkçü düşünceye sahip çıkan bireyler yetiştirmek için varız.
Anadolu Lisesi 9 öğrenci Güzel Sanatlar Lisesi 2 Öğrenci
08.40-15.20
Ulaşım
Her 15 Dakikada bir ilçemizden dolmuş kalkmaktadır. Ayrıca beldemiz Söke ile Aydın arasındadır.
Yerleşim Yeri
Sazlı Beldesi 1971´de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararıyla Sazlıköy olan ismi Sazlı olarak değişmiştir. Sazlı ilkokulu Sazlı Beldesinin batısında Cumhuriyet mahallesinin- Söke Karayolunun yaklaşık 50 m güneyinde yer almaktadır.
İl Merkezine :40 Km İlçe Merkezine 5 Km
Sportif Etkinlikler
2020 Yıldız Erkekler Voleybol Bölge Şampiyonu 2019 Yıldız Erkekler Voleybol İl Birincisi 2018 Yıldız Erkekler Voleybol İl İkincisi 2017 Yıldız Erkekler Voleybol İl Üçüncüsü
Tübitak 4006