Öğrencilerimizin başarılarını ve motivelerini arttırmak için düzenlediğimiz " Her ay örnek öğrencisi" etkinliğinde Ocak ayı öğrencisi 5/B öğrencilerinden Gizem SEVİNDİK seçilmiştir. Sınıf rehber öğretmenimiz Dilek SERİN ve öğrencimizi tebrik eder başarılarını devamını dileriz.

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1.dönem karne töreni 20/01/2023 tarihinde son ders saatinde yapıldı. Okul müdürümüz Sayın Bircan ÇOBAN ve Müdür yardımcımız Sayın Dursun KARATAŞ başkanlığında öğretmenler ve öğrencilerimiz katılımıyla gerçekleştirildi. Okul müdürümüz, okulda dereceye giren ve sınıflarda birinci olan öğrencilere hediyelerini takdim etti. Ayrıca Sınıf rehber öğretmenlerimiz karneleri verirken öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıtımı gerçekleştirdi. Emeği geçen herkese teşekkür eder; öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Okul müdürümüz Sayın Bircan ÇOBAN tarafından velilerimize yönelik "Aile Okul Eğitimi" kursu devam etmektedir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın 2023 yılında  "Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri" kapsamında okulumuz öğrencilerine 16/01/2023 tarihinde bilgilendirme semineri yapılmıştır. Okul panolarına afişler asılmıştır. Sınıf Rehber öğretmenleri tarafından enerji verimliliği hakkında videolar seyrettirilmiştir.

27/12/2022 - 15/01/2023 tarihleri arasında hazırlanan program dahilinde öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişim alanlarına yönelik rehberlik faaliyetleri yapılmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ilimiz genelindeki resmi ve özel ortaokul (8. Sınıf) ve liselerde (12. Sınıf) öğrenim gören öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak, ölçme değerlendirme faaliyetlerini il genelinde standart hale getirmek, biçimlendirme ve yetiştirmeye yönelik değerlendirme aracı olarak kullanılmasını sağlamak, tüm bu çalışmalar sonunda kazanım odaklı izleme yapılarak branş bazında belirlenen hedeflere ulaşarak Aydın ili başarısını daha yukarıya taşımak amacıyla Aydın Kazanım  İzleme Sistemi (AKİS-2022) Projesi kapsamında okulumuzda 12/01/2023 tarihinde deneme sınavı yapılmıştır.

Okulumuz öğrencilerine 09 ocak 2023 4.ders saatinde Sınfı Rehber öğretmenleri tarafından "Öfke ve Stres Eğitimi" konulu videolar seyretilerek bilgilendirme yapılmıştır.

Okulumuz 8.sınıf rehber öğretmenleri Hasan ÜLKER ve Feslihan ALTINDAŞ, 10 ocak 2023 saat 11:30'da 8.sınıf öğrencilerin velilerine "Mesleki ve Teknik eğitim tanıtma" konulu bilgilendirme semineri verilmiştir. Seminere katılan velilerimize ve bilgilendirme yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Söke İlçe Sağlık müdürlüğünden gelen Sayın Gülcan  AKÇA tarafından  09 Ocak 2023 tarihi saat 11:00'de  okulumuz 8.sınıf öğrencilerine " Verem" konulu bilgilendirme semineri verilmiştir. Emeği geçen kişilere teşekkür ederiz.

Okulumuzun eskiyen sıralar yerine yeni sıralar gelmiştir. Sıraların temini için İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Şeraffettin YAPICI'ya Şube Müdürlerimize ve sıraların taşınmasında emeği geçen 7.B sınıfı öğrenci velilerimizden Mehmet Polat ve okul müdür yardımcımız Dursun Karataş'a  teşekkür ederiz.

8/A Sınıfı öğrencilerinden Yusuf Şimşek'in babası Tahir Bey okulumuzun etrafındaki bütün tellerin değişimini ve onarımını yapmıştır. Tüm öğrencilerin bu konuda hassasiyet göstermesini istiyoruz. Velimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

15 Temmuz Demokrasi ve  Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Türkçe öğretmenlerimiz Gülay CABA ve Güliçin ÜNAL, Bilişim öğretmenimiz Hasan ÜLKER,Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Yakup KARAGÖZ ve öğrencilerimiz tarafından okul panosu hazırlandı. Ayrıca 7/B sınıfında Hafize Nisa BOZKURT "Gücümüz" adlı şiirle okul derecesi yapmıştır. Emeği geçen öğretmenlerize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1.dönem hafta sonu Destekleme ve yetiştirme kurslarımız devam etmektedir. Okul müdürümüz Sayın Bircan ÇOBAN tarafından denetim yapılmış olup, kurslarımıza tam katılım sağlandığı görülmüştür.

Söke İlçe Milli Eğitim müdürlüğünce düzenlenen  "Sinemaya gitmeyen çocuk kalmasın" etkinliğinde Okul müdürümüz Bircan ÇOBAN ve Bilişim öğretmeni Hasan ÜLKER başkanlığında 13 Aralık 2022 Söke Novada Avm Cinemarine de saat 14:00'da 5. ve 6. sıınfları "Buğday Taneleri" adlı flimi izlemişlerdir.

Okul Aile Birliği başkanlığında, Sazlıköy Hilmi Fırat öğretmenleri, Okul aile birliği üyeleri ve SÖKEM SÜT Fabrikasının desteğiyle 9 Aralık 2022 Cuma günü okulumuzda " Tavuk,pilav, ayran kermesi" düzenlenmiştir. Emeği geçen, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz.