Bağımsızlığımızın nişanesi İstiklal Marşımızın kabulünü 97. yıl dönümünü kutladık.

Voleyboldaki başarımız yerel basında

Okul yıldız erkekler voleybol takımımız Aydın il ikincisi oldu. Mücadele veren öğrencilerimizi ve onların bu başarısının mimarı Beden Eğitimi öğretmenimiz Hüseyin Topaç´ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Dilek Serin´in rehberliğinde ebru çalışması yaptık. Hem çok eğlendik hem de güzel eserler meydana getirdik.

Voleybol Yıldız Erkekler kategorisinde yarı final maçını setlerde 3-2 kazanarak finale yükseldik. Öğrencilerimizi ve teneffüs öğle arası demeden öğrencilerimizi çalıştıran Beden Eğitimi öğretmenimiz Hüseyin Topaç´ı tebrik eder, Perşembe günü oynanacak final maçında başarılar dileriz.

Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecileri okulumuza gelerek 8. sınıf öğrencileri için okul tanıtım toplantısı düzenlediler. Yapılan toplantıda okulun fiziki imkanları, seçilebilecek bölümler ve mezuniyet sonrası iş imkanları gibi konularda öğrenciler bilgilendirilerek Meslek Liselerinin "Memleket Meselesi" olduğuna vurgu yapıldı.

Şbt

27.02.2018 tarihinde saat 12:20´de Rehber Öğretmenimiz Faruk ÖNTAŞ, ve 8/A-B Sınıf Rehber Öğretmenleri Dilek SERİN ve Benan ATAR´ın düzenlediği toplantıda, velilerimize ortaöğretim okul türleri ve ortaöğretime geçişte uygulanacak sınav sistemi hakkında bilgiler verildi. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin kendilerine uygun, ihtiyaç ve yetenekleri doğrultusunda eğitim almalarının gerekliliği konusuna vurgu yapıldı. Özverili çalışmalarından dolayı öğretmen arkadaşlara, ilgi ve katılımları için velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Başlığa bakıp aldanmayın sakın. Okumanın saati olmaz. Bu sadece okuduğumuz anlardan birinin görüntüleri.

Şbt

İstiklal Marşı okuma yarışmasına okulumuzu temsilen katılan Hurihan Sarıcan´ın duygu yüklü performansından kareler.

Şbt

Mustafa Kemal Atatürk´ün Söke´ye gelişinin 94. yıl dönümünü coşkuyla ve özlemle kutladık.

Öğrencilerimize İnsan Hakları ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Faruk ÖNTAŞ ve Resim Öğretmeni Dilek SERİN, veli ziyaretlerinde bulunarak öğrencilerimizin durumlarını görüşmüşler ve "Biz öğrencilerimizi önemsiyoruz" mesajı vererek onları daha iyi yetiştirmek adına başka neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunmuşlardır.

"Öğrencilerimizle İngilizcenin tadını alarak öğreniyoruz" diye ifade ediyor kendisini. Okulumuzun güzide İngilizce Öğretmeni Emin Pamuk, sıkıcı ve sadece anlatıma dayanan ders işleme yöntemlerinin öğrencilere pek fazla bir şey kazandırmadığını, mümkün olduğunca öğrencileri işin içine katmak gerektirdiğini belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokol ile ülke genelinde sinemada film izleme imkânı bulamayan öğrencilere ücretsiz film gösterimi yapılması amacıyla "1 Milyon Öğrenci Sinema ile Buluşuyor" projesi başlatıldı. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz  patlamış mısır eşliğinde keyifli bir film izlediler.

Fatih Projesi BT Rehber Öğretmeni Serat Serin etkileşimli tahta kullanımı ve EBA Ders konularında eğitim verdi.