Eyl

Yeni eğitim öğretim yılı için 5. sınıfların sınıf listesi kura çekimi ile velilerimiz ve öğretmenlerimiz katkısıyla gerçekleştirildi.

Dünyada sade çocuklara armağan edilmiş tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram´ı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürler..

OKULUMUZ BAHÇESİNDE TEMİZLİK VE BOYA BANADA İŞLERİNDE BİZE YARDIMCI OLAN SÖKE BELEDİYESİ VE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜRLER.

23 Nisan Çocuk Şenlikleri Kapsamında Okulumuzda Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Öğrenciler Arasında Çekişmeli Maçlarla Devam Ediyor

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Topaç´ın Açmış Olduğu Voleybol Kursu Öğrencilerin Severek Katılımıyla Devam Etmektedir

O;kulumuzda İkaz-Uyarı ve Personel Tahliye Tatbikatı Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerin Katılımıyla Gerçekleştirilmiş ve Afet Durumlarında Yapılması Gerekenler Konusunda Öğrencilere Bilgilendirme Yapılmıştır.

İstiklal Marşını Şiir Olarak Okuma Yarışmasında İlçede Okulumuzu Başarıyla Temsil Eden Hicran Yorulmaz ve Kendisi Çalıştırarak bu Yarışmaya Hazırlayan Türkçe Öğretmenimiz Meryem Akçapınar a çok Teşekkürler.

AYDIN ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ TARAFINDAN OKULUMUZA HEDİYE EDİLEN FİDANLARI ÖĞRENCİLER HEPBİRLİKTE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE DİKTİ.