Etiket Sonuçları: End

Eyl

Aşağıdaki linklerden "Okulum Temiz Projesi kapsamında hazırlanan Covid 19 Öğretmen - Öğrenci ve Veli Bilgilendirme Rehberlerine" ulaşabilirsin.

Haz

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK  6 Haziran 2021 Pazar günü 09:30'de yapılacak olan LGS hakkında bilgilendirme yaptı.

Kenarlıklar ve Gölgelendirme yapma :

Sayfa yönlendirmesi ve Sayfa boyutu ayarlama :

Metin biçimlendirme işlemlerinde ; yazı tip,boyutu ve  biçimi; eğik,kalın,italik yazma,renk uygulama ve girinti oluşturma işlemleri yapılır.

Şbt

Ortaöğretime geçiş yapacak öğrencilerimize rehberlik etmek amacıyla Mesleki Eğitim alan tanıtımlarını yapıyoruz.

Şbt

5.sınıflar bugün itiabaren yüz yüze eğitime başlamışıtır. Okulumuz Müdür Yardımcısı Dursun KARATAŞ ,5.sınıf öğrencilerine Covıd-19 Bilgilendirme sunumu yapmıştır.

1-İmleci bulunduğu satırın en sonuna götürür.

Öğrenciler ve okul hakkında genel değerlendirme toplantısı Okul müdürümüz Eyüp KÜÇÜK başkanlığında yapılmıştır. Katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.